Anatomi Yüksek Lisans (Tezli)

2016-2017 akademik yılında ilk öğrencileriyle eğitim ve araştırma yolculuğuna başlayan İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi, kısa sürede oluşturduğu seçkin akademik kadrosu, nitelikli eğitim programı, uluslararası standartlardaki eğitim ve araştırma laboratuvarları ile ülkemiz ve kentimizdeki en saygın, tercih edilen tıp fakülteleri içerisinde hak ettiği yerini almıştır.

İnsan anatomisi bilimi, sağlık bilimleri alanında vazgeçilmez bir temel bilim dalıdır. Anatomi, insan vücudunu meydana getiren yapıları, organları, sistemleri ve bunlar arasındaki ilişkileri inceler. İstinye Üniversitesi Anatomi Tezli Yüksek Lisans programı, Anatomi alanındaki bilim insanı ihtiyacını karşılayacak, evrensel bilime ve uluslararası literatüre katkı sağlayacak araştırmalar planlayıp yürütebilen nitelikli bilim insanları yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Anatomi Anabilim Dalı’mız öğrencilerinin eğitimi için gerekli her türlü alt yapıya ve güçlü akademik kadroya sahiptir. Birlikte öğrenmek, araştırmak ve üretmek için sizleri de aramıza bekliyoruz.